Loopbaantoekomst

Aangesloten loopbaancoach Loopbaan-Check Loopbaantoekomst Leiderdorp
Provincie: 
Plaats: 
Leiderdorp

Herkent u zich in:

  • de destijds gemaakte keuze voor opleiding en beroep blijkt achteraf niet geheel de juiste.
  • je merkt nog meer talenten te hebben maar kan je noch kwijt in je huidige baan, noch vertalen naar een andere baan.
  • werkomstandigheden (cultuur, werkverhouding met collega´s en leidinggevende) sluiten niet aan bij jouw ideale werkplek.
  • je weet waar de schoen wringt, maar hebt een ´stok achter de deur´ nodig om te veranderen.
  • je doet te lang hetzelfde, het wordt een sleur en je vraagt je af hoe lang je dit nog moet of gaat doen
  • je vindt dat je beter kan functioneren op je werk, maar weet niet hoe dat aan te pakken.
  • Je vindt het werk saai, stressvol of weet niet meer wat je wil of motiveert?
  • Je bent te lang bij dezelfde baas en ziet geen perspectief meer?

Je verliest jouw zelfvertrouwen en twijfelt of je een andere baan aankunt.  Loopbaantoekomst biedt voor een gegarandeerde passende oplossing voor jou!

Aanbod:
Loopbaanbegeleiding
wij bieden korte trajecten vanaf 2 tot 6 gesprekken verspreid over 1- 4 maanden. Na het laatste gesprek begeleiden wij je nog 3 maanden via de email, zodat de doelstelling ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden. Tarieven op basis van inkomen. 

Outplacement
Als  je om welke reden dan ook, de organisatie moet verlaten, bieden wij korte trajecten aan om zo snel mogelijk naar een andere baan te gaan. De ervaring leert: hoe sneller een andere baan des te eerder is de pijn van het verlaten van de oude baan vergeten.
Wij zetten de zogenaamde Jobmarketing in en voorkomen daardoor dat je solliciteert tegelijk met ‘200 anderen’. Juist voor ouderen blijkt dit een probaat middel om een andere baan te verwerven. Wij leggen je  graag uit hoe we dat doen.

Verzuim werknemers à re-integratie 2e spoor
Veel werkgevers raken het spoor bijster bij de ingewikkelde regelgeving van de Wet verbetering Poortwachter (WvP) die werkgevers en werknemers verplicht het verzuim en re-integratie van de zieke werknemer aan te pakken.
Re-integratie 2e spoor is aan de orde als je na langdurige ziekte niet meer in eigen functie en of eigen bedrijf terug kan. Je  bent dan volgens de WvP verplicht de werknemer te laten begeleiden naar een andere functie buiten uw organisatie. Wij beschikken over deskundigen die deze re-integratie adequaat, succesvol en kostenbesparend regelen. Wij beschikken voorts over een netwerk waarbij wij snel alle betrokken deskundigen rondom de WvP kunnen inschakelen.

Loopbaantoekomst biedt voor jou een gegarandeerde passende oplossing!

Naast Leiderdorp hebben we bezoeklocaties in Leiden, Den Haag, Haarlem, A’dam, R’dam.

Afspraak maken

Afspraak maken

Vul je gegevens in en druk op 'Neem contact op met mij'. Deze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend!