Loopbaan-Check werkt samen met ROC.nl

Goed nieuws!! Loopbaan-Check.nl en ROC.nl gaan de krachten bundelen. Samen kunnen we meer potentiële cliënten bereiken, gebruik maken van elkaars netwerk, kennis, ervaring en tools met elkaar delen. Roc.nl en Loopbaan-Check.nl hebben nu één gezamenlijk aanbod voor loopbaancoaches ontwikkeld. 

Wat is de Loopbaan-Check
Met de Loopbaan-Check kan een werknemer erachter komen of hij/zij nog wel op de juiste plek zit Door het beantwoorden van 45 vragen wordt een beeld gevormd en volgt een advies. Dit advies kan inhouden om bv contact op te nemen met een deelnemende loopbaancoach. Een gebruiker kan een afspraak aanvraag rechtstreeks vanuit de app plaatsen naar de deelnemend loopbaancoach.

De betreffende loopbaancoach ontvangt een overzicht van de gegeven antwoorden. Deze kunnen tijdens een intake gesprek gebruikt worden. De Loopbaan-Check is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden. Maak de Loopbaan-Check zelf ook eens!

Wat is ROC.nl
ROC.nl is een loopbaanportal en al sinds 1998 marktleider op het gebied van loopbaanportals. Deze portals worden jaarlijks 5,5 miljoen keer bezocht door 3,5 miljoen unieke bezoekers op zoek naar informatie over school en carrière. Vanaf april 2015 kunnen loopbaancoaches zich op dit platform presenteren en gebruik maken van de Kandoen Competentietest.

Kandoen is een gebruikersvriendelijke visuele test bestaande uit 32 meerkeuzevragen. Na het maken van de test krijgt de loopbaancoach het rapport met uitgebreide informatie over persoonlijkheidskenmerken, competenties, en talenten. En er worden direct matches gemaakt met beroepen en opleidingen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.kandoen.nl/.

 

Roc.nl en Loopbaan-Check.nl hebben nu één gezamenlijk aanbod gemaakt voor loopbaancoaches.

Wat houdt het aanbod in?

  • Vermelding op portal ROC.nl
  • Toegang tot 50 Kandoen tests
  • Vermelding op Loopbaan-Check.nl
  • Vermelding in de Loopbaan-Check app.
  • Voor €239,- excl. BTW per jaar
  • Geen extra kosten per lead
  • Lopende contracten kunnen éénmalig worden uitgebreid naar het gezamenlijke aanbod voor €239,- excl. BTW per jaar (t.w.v. €278,- p jaar)

Lopende contracten kunnen worden uitgebreid naar het gezamenlijke aanbod voor €39,- excl. BTW.

Interesse? Neem contact op met ons.

Loopbaan-Check werkt samen met ROC.nl