laChance

Aangesloten loopbaancoach Loopbaan-Check laChance uit Venlo
Provincie: 
Plaats: 
Venlo

Joke van der Ven is de drijvende kracht achter la Chance. Het proces is voor haar net zo belangrijk als het resultaat. Haar warme persoonlijkheid en vakkundige kennis stellen haar in staat samen met u tot de kern door te dringen. Ze is gespecialiseerd in de Zelfkennis Methode (ZKM), loopbaanbegeleiding, Voice Dialogue, stressbegeleiding en arbeidsvraagstukken. la Chance werkt uitsluitend met hoog gekwalificeerde coaches. De werkwijze is professioneel, persoonlijk, op maat en levensfasegericht. Van der Ven weet ook zware onderwerpen draaglijk te maken door haar lichtvoetige en zo nodig relativerende benadering.

Tijdens haar jarenlange ervaring als manager in het onderwijs, de zorg en de industrie heeft Joke uiteenlopende vraagstukken op zich genomen. Altijd blijft de kernvraag in zicht: waar ligt de balans tussen werk en leven? Deze twee aspecten zijn voor Joke automatisch met elkaar verbonden. Het één staat soms in dienst van het ander en in een ideale situatie zijn ze met elkaar in evenwicht. Vanuit de balans volgt de stap naar beweging.

Afspraak maken

Afspraak maken

Vul je gegevens in en druk op 'Neem contact op met mij'. Deze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend!